جستجوگر پیشرفته
آخرین ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
0 | 2 | newsuser |
![]() |
0 | 2 | newsuser |
![]() |
0 | 2 | newsuser |
![]() |
0 | 2 | newsuser |
![]() |
0 | 2 | newsuser |
![]() |
0 | 2 | newsuser |
![]() |
0 | 2 | newsuser |
![]() |
0 | 2 | newsuser |
![]() |
0 | 3 | newsuser |
![]() |
0 | 2 | newsuser |
![]() |
0 | 3 | newsuser |
![]() |
0 | 3 | newsuser |
![]() |
0 | 2 | newsuser |
![]() |
0 | 5 | newsuser |
![]() |
0 | 5 | newsuser |
موضوع : گوناگون , آموزنده ,
چرا عسل هنگام ریختن درون ظرف کش میآید؟
آب قطرهقطره فرومیریزد؛ اما هنگام ریختن عسل از آن رشته باریک و بلندی تشکیل میشود. مدل ریاضی که توسط یک محقق ایرانی ارائه شده، نشان میدهد همهچیز به ویسکوزیته و سرعت حرکت مایع در اثر جاذبه برمیگردد.
عجیب است؛ اما با اینکه همگی ما تاکنون با این واقعیت که عسل و دیگر شربتهای غلیظ (سیروپ) بر خلاف آب و دیگر نوشیدنیها هنگام انتقال از ظرفی به ظرف دیگر کش میآیند، برخورد کردهایم تا به امروز توضیح قانعکنندهای برای این تفاوت وجود نداشته است.
با عضویت در سایت از تمامی امکانات و مطالب استفاده کنید. و از پیشنهادات ویژه آگاه شوید...
اگر قبلا ثبت نام کرديد ميتوانيد از فرم زير وارد شويد و مطلب رو مشاهده نماييد !
نام کاربری : | |
رمز عبور : | |
امتیاز : |

توسط : admin
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمیشود) (لازم)
وبسایت
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟
[حذف مشخصات] [شکلک ها]
