close
چت روم
میوه ها

جستجوگر پیشرفته






آخرین ارسال های انجمن



موضوع : میوه ها ,

                                   

معجزه آب گوجه فرنگی را بشناسید


حذف گوجه فرنگی از رژیم غذایی موجب افزایش ماده ای به نام N- تلوپپتید در خون می شود.تحقیقات انجام شده توسط متخصصین تغذیه نشان داد که آب گوجه فرنگی برای حفظ تراکم و سلامت بافت استخوان فواید قابل ملاحظه ای دارد.محققان معتقدند نوشیدن 2 لیوان آب گوجه فرنگی در روز، استخوان ‌ها را تقویت نموده و از  پوکی استخوان پیشگیری می کند.

برای انجام این پژوهش که در دانشگاه تورنتو، کانادا انجام شد، 60 زن یائسه 50 تا 60 ساله انتخاب شدند و از آنها خواسته شد که گوجه فرنگی و فرآورده های آن را به مدت یک ماه به طور کامل از رژیم غذایی خود حذف کنند.
پس از طی این دوره، آزمایشات بیوشیمیایی نشان دادند که حذف گوجه فرنگی از رژیم غذایی موجب افزایش ماده ای به نام N- تلوپپتید در خون می شود. این ترکیب، شاخص سلامت استخوان است و زمانی سطح آن در خون و یا ادرار بالا می رود که تحلیل بافت استخوانی وجود داشته باشد.

در بخش دیگر مطالعات مشخص شد که مصرف مداوم گوجه فرنگی موجب کاهش N- تلوپپتید در خون و در حقیقت کاهش خطر تحلیل استخوانی و پیشگیری از پوکی استخوان می شود.محققان اثر گوجه فرنگی بر بافت  استخوانی را به رنگدانه قرمز رنگ آن یعنی لیکوپن نسبت می دهند.از مدت ها پیش نقش لیکوپن به عنوان یک  آنتی اکسیدان در پیشگیری از سرطان پروستات و همچنین حفظ سلامت قلب به اثبات رسیده بود.
 
گوجه‌ فرنگی سرشار از ویتامین‌های آ، ب 1، ب 2، ث و موادمعدنی ازجمله كلسیم،فسفر،سدیم،پتاسیم،منیزیم،آهن،مس،روی،ارسنیك و كبالت است.
100 گرم گوجه ‌فرنگی خام حاوی 20 كالری انرژی، یك گرم پروتئین، 11 میلی‌گرم كلسیم، 6/0 میلی‌گرم آهن، 1100واحد بین‌المللی ویتامین آ، 3/0 گرم چربی، 06/0 میلی‌گرم ویتامین ب 1، 04/0 میلی‌گرم ویتامین ب 2 و 23 میلی‌گرم ویتامین ث است.

در گوجه ‌فرنگی رسیده،تقریبا تمام آمینو اسیدهای اصلی به استثنای تریپتوفان وجود دارد.قند موجود در گوجه‌ فرنگی رسیده،گلوكز فروكتوز و ساكاروز است كه البته میزان آن اندك است.رنگدانه اصلی گوجه‌فرنگی لیكوپن بوده كه سبب رنگ قرمز آن می‌شود.

پوست گوجه ‌فرنگی حاوی مقادیر فراوانی از كاروتینوئیدها بوده كه به وسیله سلول‌های روده انسان جذب می‌شود.بنابراین اغلب توصیه می‌‌شود كه این سبزی خوش ‌طعم را همراه با پوست میل كنید.گوجه ‌فرنگی به علت دارا بودن مواد مغذی زیاد و كالری پایین،یكی از پایه‌های اصلی رژیم‌های غذایی است.

 10 نكته
1-میوه نارس گوجه‌ فرنگی سمی است و باید از خوردن آن پرهیز كرد.در گوجه ‌فرنگی سبز و نارس ماده‌ای سمّی به نام سولانین وجود دارد كه خوردن آن موجب مسمومیت شده و ایجاد دل پیچه،اسهال و باز شدن مردمك چشم می‌شود.

2-در چین از جوشانده ریشه،شاخه‌ها و برگ‌های مسن گوجه ‌فرنگی برای رفع دندان‌ درد استفاده می‌شود و خود گیاه نیز خاصیت حشره‌كش دارد.

3- لیكوپن موجود در گوجه‌فرنگی،نوعی آنتی‌اكسیدان است كه مانع ایجاد كلسترول بد خون می‌‌شود و به همین دلیل از بروز حملات و بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌كند.توجه داشته باشید مصرف گوجه‌فرنگی پخته،موجب جذب لیكوپن بیشتری در بدن می‌شود.

4- گوجه ‌فرنگی حاوی انواع ویتامین‌های گروه ب است،به همین دلیل داروی مناسبی برای رفع عصبانیت‌های افراد است.مصرف مداوم گوجه ‌فرنگی همراه با غذا و به صورت سالاد، سیستم عصبی بدن را تقویت كرده و ‌آرامش را به همراه خواهد آورد.

5- گوجه‌فرنگی یكی از مهم‌ترین منابع ویتامین آ است.به همین دلیل درتقویت بینایی،تقویت و سلامتی پوست و مخاط ‌‌ها و رشد استخوان‌ها مفید است.

6- گوجه‌فرنگی به دلیل داشتن ویتامین‌های ث و آ فراوان دستگاه ایمنی بدن را تقویت كرده و بدن را در برابر امراض وبیماری‌های عفونی مقاوم می‌سازد.

7- اگر پوست شما كك و مك دارد،هر روز آن را با آب گوجه ‌فرنگی تمیز كنید،كم‌كم كك و مك‌ها را از بین می‌‌برد.

8- گوجه ‌فرنگی ورم مفاصل را برطرف می‌كند و برای مبتلایان به نقرس و رماتیسم مفید است.

9- گوجه‌ فرنگی به دلیل نداشتن سدیم و قند،غذای مناسبی برای افراد مبتلا به دیابت و فشار خون است.

10- توجه داشته باشید خوردن گوجه ‌فرنگی،برای بعضی بیمارانی كه دچار حساسیت یا آلرژی (خارش بدن،قرمز شدن پوست،آسم،كهیر و...) هستند،ضرر دارد.



امتیاز :

معجزه آب گو جه فرنگی را بدانید... نوشته شده در دوشنبه 13 خرداد 1392 ساعت 12:54
توسط : admin

موضوع : میوه ها ,

دانشمندان دانشكده داروسازی لیسستر تركیبی را در پوست نارنگی به نام Salvestrol Q یافته‌اند كه سلول های سرطانی انسان حاوی آنزیم “‪CYP۱B۱‬ ‪ “P۴۵۹‬را نابود می‌كند.
 
این یافته می تواند به درمان سرطان هایی نظیر سرطان سینه، ریه، پروستات و تخمدان کمک شایانی کند.نارنگی حاوی قند، مقدار زیادی فسفرو كلسیم می باشد.

از خواص مهم نارنگی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

1-خون را تصفیه و زیاد می كند.

2-به خاطر داشتن مقدار فسفر و كلسیم بالا، نارنگی یكی از میوه هایی است كه در تشكیل استخوان و اسكلت بدن موثر است.

3-حاوی مقدار زیادی منیزیم است و از این طریق در فعالیت عضلانی، دستگاه گوارش و سیستم عصبی موثر است.

4-نارنگی مسكن اعصاب است و برای كلیه بیماران مفید است .

5-اگر می خواهید شب راحت بخوابید چند پر نارنگی بخورید .
 


امتیاز :

با این میوه زمستانی بیشتر آشنا شوید نوشته شده در جمعه 08 دي 1391 ساعت 17:27
توسط : admin

موضوع : میوه ها ,

هسته و برگ این خوردنی‌ها مرگ‌آور است

به گزارش گروه خواندنی های مشرق، میوه و سبزی، بهترین مواد غذایی است که باید در برنامه غذایی روزانه وجود داشته باشد اگرچه افراط کردن در مصرف این نوع مواد هم توصیه نمی شود در مصرف میوه ها و سبزی ها باید به نکاتی توجه کرد؛ به عنوان مثال، اگرچه خوردن سیب به طور منظم مفید است اما مصرف زیاد دانه های آن مضر است.
در این مطلب به نقل از «Prevention» به چند گیاه و میوه اشاره شده است که از مصرف برگ ها یا هسته های آن باید پرهیز شود.
برگ ریواس؛ از ریواس برای تهیه غذاهای متعدد استفاده می شود اما آیا می دانستید که برگ های آن مسموم کننده است؟ برگ های ریواس حاوی ۲ ترکیب به نام اکسالیت و آنتراکوینون گلیکوسید است که به بدن ضرر می رساند

.
ریواس

دانه های سیب؛
ماده ای به نام آمیگدالین موجود در دانه های سیب سمی است و مصرف مقدار زیاد آن مشکل ساز است.
هسته گیلاس؛ مغز هسته گیلاس دارای اسید پروسیک است که مضر است.
سیب زمینی سبز شده؛ علت سبزشدن سیب زمینی تراکم بالای ماده ای به نام سولانین است. سولانین ماده ای سمی است که بر سیستم مرکزی عصب تاثیر می گذارد.
مغز هلو؛ به طور معمول هر مغز این میوه حاوی ۸۸ میلی گرم سیانید است خوردن هسته ترک نخورده این میوه تنها باعث معده درد می شود اما از قورت دادن هسته های ترک خورده آن پرهیز کنید .



...ادامه مطلب

امتیاز :

از مصرف برگ ها یا هسته های این میوه ها پرهیز شود نوشته شده در یکشنبه 05 آذر 1391 ساعت 5:2
توسط : admin


کلیه حقوق این سایت ، متعلق به forum-danestani می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است .
بازدید : [Post_Hit]