close
چت روم
گوناگون

جستجوگر پیشرفته






آخرین ارسال های انجمن



موضوع : دانستنی های علمی , انسان , گوناگون , داستنی های جالب , عجیب ,

چگونه؟؟؟ روانشناسی
دوست دارید بدونید:

چگونه موفق شوید؟

چگونه جذاب باشید؟

چگونه فکر دیگران رو بخونید؟

چگونه افسرده نباشی؟

چگونه دروغگو رو تشخیص بدی؟

چگونه دوست داشتنی بشی؟

و... کلی چگونه دیگه که میتونید با خوندن اون

یک زندگی ایده آل و رضایت بخشی داشته باشید.

این بسته رو از دست ندید.

برای دانلود از ایران اپس کلیک کنید...


امتیاز :

چگونه؟؟؟ روانشناسی نوشته شده در پنجشنبه 04 آذر 1395 ساعت 15:15
توسط : admin

موضوع : گوناگون , دانستنی های روز ,

باشگاه خبرنگاران: بررسی های جدید دانشمندان نشان می دهد؛ دروغ گفتن به مرور زمان سبب به وجود آمدن چین و چروک هایی در پوست می شود.

به گزارش نیو نیوز دروغ گفتن به مرور زمان پوست صورت را زشت و پیر می کند و سبب تنش های عصبی و مغزی در روح و روان می شود.

بررسی های نشان می دهند؛ دانشمندان با مطالعه و انجام آزمایشاتی روی 150 زن و مرد دریافتند که حین دروغ گفتن نورون های مغزی با یکدیگر تداخل پیدا می کنند و خون رسانی در کل بدن به ویژه ناحیه سرو صورت کم می شود.

دروغ گفتن پوست صورت را شل و باعث به وجود آمدن چین و چروک های عمقی و شدید در پوست می شود.

هنگامی که دروغ می گویید مغز شما با دریافت سیگنال های منفی باعث می شود صورت شما زشت تر جلوه کند و پوست صورتتان خشن تر و عصبی می شود.

دروغ گفتن باعث می شود مغز پیام های منفی به کل بدن ارسال کند و برای دفع این سیگنال بر آثارش را روی صورت نشان می دهد و صورت با واکنش های عجیب و گاهی خشن و بد این سیگنال ها را از خود دور می کند.



امتیاز :

دروغ نگوییم ... نوشته شده در جمعه 02 اسفند 1392 ساعت 4:36
توسط : admin

موضوع : گوناگون , آموزنده , دانستنی های روز ,

ورزش کردن در شب ممنوع
محققان بر این باورند که شب را برای ورزش کردن انتخاب نکنید، زیرا در این زمان گاز دی اکسید کربن توسط درختان در هوا انتشار می یابد.در این ساعات اکسیژن جذبی درختان در طول روز به شکل دی اکسید کربن وارد محیط می شود.

گرچه اغلب افراد به دلیل کمبود وقت و مشغله های روزانه، شب را برای ورزش و فعالیت بدنی انتخاب می کنند، اما این کار نه تنها مفید نیست بلکه به دلیل کمبود اکسیژن و انتشار دی اکسید کربن، عوارض ریوی نیز به همراه خواهد داشت.

اگر قصد ورزش در محیط باز را دارید، ساعات اولیه صبح بهترین زمان برای این کار است، زیرا اکسیژن موجود در هوا کافی بوده و به دلیل تردد کم وسایل نقلیه در این ساعات، غلظت آلاینده های هوا پایین است.

ورزش شبانگاهی به ویژه در پارک ها و مناطق پر درخت خطرناک تر است. در صورتی که ناچارید مسافتی را در شب به صورت پیاده طی کنید، بهتر است معابر عمومی را انتخاب کرده و تا حد امکان وارد پارک ها نشوید، همچنین آرام راه بروید زیرا پیاده روی تند و سریع در این زمان می تواند خطراتی را به همراه داشته باشد.


امتیاز :

درشب ورزش نکنید!!! نوشته شده در دوشنبه 13 خرداد 1392 ساعت 13:24
توسط : seyed kazem

موضوع : گوناگون , آموزنده ,

عسل علت کش آمدن عسل

 

 

چرا عسل هنگام ریختن درون ظرف کش می‌آید؟
آب قطره‌قطره فرومی‌ریزد؛ اما هنگام ریختن عسل از آن رشته باریک و بلندی تشکیل می‌شود. مدل ریاضی که توسط یک محقق ایرانی ارائه شده، نشان می‌دهد همه‌چیز به ویسکوزیته و سرعت حرکت مایع در اثر جاذبه برمی‌گردد.
عجیب است؛ اما با اینکه همگی ما تاکنون با این واقعیت که عسل و دیگر شربت‌های غلیظ (سیروپ) بر خلاف آب و دیگر نوشیدنی‌ها هنگام انتقال از ظرفی به ظرف دیگر کش می‌آیند، برخورد کرده‌ایم تا به امروز توضیح قانع‌کننده‌ای برای این تفاوت وجود نداشته است.

 



...ادامه مطلب

امتیاز :

چرا عسل هنگام ریختن درون ظرف کش می‌آید؟ نوشته شده در چهارشنبه 01 خرداد 1392 ساعت 1:55
توسط : admin

موضوع : گوناگون , تغذیه وسلامت ,

غذاهای محتوی سیر و پیاز بی‌نهایت خوشمزه هستند اما موجب بوی بد دهان می‌شوند و این مشکل بسیاری از افراد است که راهی برای بر طرف کردن آن نمی‌دانند.
 
«سلامت» در ادامه نوشت: زمانی که با خوردن غذاهایی حاوی سیر، پیاز یا ادویه کاری دهان بدبو می‌شود، باید از خوشبوکننده‌های دهان استفاده کرد و البته این کار را به کرات انجام داد، یعنی تقریبا هر نیم تا یک ساعت یک بار تا زمانی که ماده غذایی مقصر از جریان خون پاک شود که معمولا این روند حدود ۲۴ ساعت به طول می‌انجامد.

در این میان مسواک زدن هم کمک می‌کند اما نمی‌توان مسواک را همیشه در دهان نگه داشت، یکی از بهترین راه‌های مبارزه با بوی بد دهان، خوردن بعضی خوراکی‌ها پس ازغذاهای بودار است. این فهرستی از موادغذایی است که می‌تواند به شما کمک کند تا بر این مشکل خودتان غلبه کنید.

لیمو: خوردن یک قاچ لیمو معجزه می‌کند. می‌توانید از لیمو به عنوان چاشنی غذا استفاده کنید یا حتی به لیوان آب خود مقداری آب لیموی تازه بیفزایید، آب نبات‌های لیمویی نیز‌ همان خاصیت را دارند با این مزیت که همیشه می‌توانید با خود همراه داشته باشید.

 



امتیاز :

بر طرف کردن بوی بد سیر از دهان نوشته شده در دوشنبه 05 فروردين 1392 ساعت 4:39
توسط : admin

موضوع : گوناگون , تغذیه وسلامت ,

بیشتر افراد می‌دانند که 70 درصد از کل وزن بدنشان را آب تشکیل می‌دهد و این مایع حیات در تمام بخش‌های بدن به خصوص در ارگان‌هایی همچون شش‌ها بیشتر وجود دارد.

به گزارش ایسنا، باور معمول این است تنها زمانی که احساس تشنگی می‌کنیم، بدن ما به آب نیاز دارد. در حالی که این باور درست نیست مطالعات محققان جدید نشان می‌دهد نشانه‌های دیگری از کمبود سطح آب در بدن وجود دارد.

پزشکان معتقدند: در صورتی که این علائم نادیده گرفته شوند، می‌تواند به بیماری‌های دیگری منجر شود. بیشتر افراد مدت زمانی از وقت خود را در محیط‌های خنک می‌گذارند و احساس تشنگی نمی‌کنند اما به این معنی نیست که بدن به آب نیاز ندارد.

کمبود آب در بدن به خستگی می‌انجامد و نوشیدن آب به فرد انرژی می‌دهد.

آب رطوبت بافت‌های ارگان داخلی بدن را حفظ و دمای بدن را تنظیم می‌کند.

به گزارش پایگاه اینترنتی ایندین تایمز، نوشیدن آب مواد سمی بدن را حذف می‌کند.

همچنین بدن روزانه چهار لیتر آب از دست می‌دهد که نیاز آب از دست رفته جایگزین شود.



امتیاز :

یکی از دلایل خستگی - آب - چرا نیاز به نوشیدن آب داریم نوشته شده در دوشنبه 28 اسفند 1391 ساعت 4:27
توسط : admin

موضوع : گوناگون ,

 

پروفسور بیتریک گولومب، استاد دانشگاه کالیفرنیا در سان دی گو در آزمایشات جدید خود به نتایج متفاوتی درباره تاثیر مصرف شکلات روی وزن دست یافته است. در حالی که بسیاری از مردم تصور می‌کنند مصرف مداوم شکلات باعث چاقی می‌شود اما در این مطالعه معلوم شد بزرگسالانی که به شکلات خوری عادت دارند، اغلب لاغرتر از افرادی هستند که تمایلی به مصرف این خوردنی خوشمزه ندارند.

در این مطالعه آمده است، خواص متابولیکی مصرف دائم و متعادل شکلات منجر به کاهش ذخایر چربی و سوختن کالری بیشتر در بدن می‌شود.

این یافته حاصل مطالعه روی رژیم غذایی و سایر اطلاعات پزشکی از جمله قد و وزن در یک هزار زن و مرد بالغ است. پروفسور گولومب و دستیارانش در این بررسی‌ها دریافتند بزرگسالانی که بیشتر روزهای هفته شکلات می‌خورند به طور معمول شاخص توده بدنی کمتری دارند و درواقع لاغرتر هستند.

 




امتیاز :

آیا شکلات زیاد می خورید؟ نوشته شده در پنجشنبه 28 دي 1391 ساعت 3:21
توسط : admin

موضوع : گوناگون , دانستنی های روز ,

 

اگر بخواهید وزن کم کنید در این صورت باید بر گرسنگی خود غلبه کنید،راهكارهایی برای غلبه بر این احساس ارائه می‌دهیم.
 
دلایل گرسنگی:
نیاز بدن: دلیلی كه همه می‌دانند. وقتی سلول‌های ما برای فعالیت‌های بدنی به انرژی نیاز دارند با ارسال پیام عصبی به مغز احساس گرسنگی را در ما ایجاد می‌كنند.در نظر داشته باشید كه گاهی نیز ممكن است برخلاف نیاز بدن ما گرسنه نباشیم.كسانی كه هیچ وقت گرسنه نیستند وجود دارند و افرادی نیز وجود دارند كه برخلاف نیاز بدنشان همیشه گرسنه‌اند.این افراد دچار اختلال در اشتها هستند كه می‌تواند دلایل بسیاری از قبیل افسردگی،استرس،وسواس،كم‌اشتهایی عصبی و یا پرخوری عصبی و... داشته باشد.
 
عادت: اگر هر روز سر ساعت مشخصی غذا می‌خورید،همیشه سر آن ساعت گرسنه می‌شوید، چه بدن شما نیاز داشته باشد چه نداشته باشد.
 
لذت از غذا خوردن: معمولا افراد از خوردن غذا لذت می‌برند،برای همین با استشمام بوی غذا و یا دیدن آن احساس گرسنگی می‌كنند.
 
چگونه بر گرسنگی غلبه كنیم؟
حفظ تعادل: پرهیز از افراط و تفریط در غذا خوردن می‌تواند اراده شما را در برابر خوردن یا نخوردن غذا تقویت كند.اگر همیشه متعادل بخورید هم از غذا لذت بیشتری می‌برید،هم دچار وسواس و استرس راجع به غذا خوردن نمی‌شوید و هم می‌توانید در برابر این حس ایستادگی كنید،چرا كه شما به پرخوری عادت ندارید و با كم خوردن نیز خود را آزار نمی‌دهید،پس دلیلی ندارد كه گرسنگی بر شما پیروز شود.
 
سرگرم بودن: بعضی‌ها و بهتر بگوییم خیلی‌ها غذا خوردن را به عنوان یك تفریح و سرگرمی می‌دانند و برای همین هر وقت كه بیكار می‌شوند و یا حوصله‌شان سر می‌رود سراغ یخچال می‌روند و با خوردن خود را سرگرم می‌كنند در حالی كه ممكن است اصلا گرسنه نباشند.برای این كه این عادت از سرتان بیفتد بهترین كار این است كه خود را به سرگرمی دیگری عادت دهید تا غذا خوردن بی‌موقع و بی‌دلیل را كنار بگذارید. با خودتان قرار بگذارید كه هر وقت خواستید به خاطر سرگرمی چیزی بخورید به جای آن یك فعالیت دیگر انجام دهید و از قبل نیز فكر آن را بكنید، مثلا یك كتاب را آماده كنید تا در این مواقع به سراغ آن بروید یا درست كردن یك پازل را برای این مواقع بگذارید و یا هر فعالیتی كه دوست دارید.در این حالت كم‌كم میلتان به غذا خوردن‌های اضافی از بین می‌رود و یاد می‌گیرید كه خود را با چیز‌های مختلف و بهتر و مفیدتر سرگرم كنید. بعضی‌ها نیز عادت دارند هنگام فعالیت‌های خاصی مانند تلویزیون دیدن و یا كتاب خواندن غذا یا تنقلات می‌خورند بدون توجه به این‌كه گرسنه‌اند یا نه.این عادت را نیز می‌توان ترك كرد به این صورت كه خوراكی خود را از تنقلات پركالری به میوه و سبزیجات و بعد از مدتی به نوشیدنی و بعد از آن نیز كم‌كم به هیچ تبدیل كنید.



...ادامه مطلب

امتیاز :

چگونه میتوانیم بر گرسنگی غلبه کنیم؟؟؟ نوشته شده در دوشنبه 04 دي 1391 ساعت 3:47
توسط : admin

موضوع : گوناگون , آموزنده ,

 

یوگا اثرات بسیار مثبتی بر جسم و روح شما میگذارد.

یوگا و انعطاف پذیری
برخی از افراد تصور میکنند یوگا شبیه ژیمناستیک است و چون آنها مسن و دارای اندام نامتناسب و یا عضلات خشک هستند، نمیتوانند تمرینات یوگا را انجام دهند. اما حقیقت این است که شما هرگز برای بهبود انعطاف پذیری بدن پیر نیستید.

برخی تمرینات یوگا با کشش مناسب عضله همراه هستند. این تمرینات موجب آزاد شدن اسید لاکتیک تولید شده در عضلات می شوند و سبب خشکی، فشار، درد و خستگی می گردند. همچنین یوگا حرکات مفاصل را افزایش داده و موجب افزایش لغزندگی مفاصل و بهبود حرکات بدن می شود.

ایران ناز، یوگا تنها عضلات را تقویت نمی کند بلکه موجب قوی شدن همه بافت های نرم بدن از جمله رباط ها، تاندون ها و بافت های اطراف ماهیچه می شود. صرف نظر از سطح تمرینات، فواید این ورزش در مدت کوتاهی پدیدار می شود. در یک مطالعه مشخص شد که بعد از 8 هفته از شروع تمرینات 35 درصد بهبودی در انعطاف پذیری تنه و شانه ها مشاهده می شود.

یوگا و قدرت
برخی تمرینات یوگا قدرتی بوده و به بهبود توانایی عضلات کمک می کنند. حرکات ایستاده موجب افزایش قدرت عضله پشت ران و عضلات شکم می شوند.

یوگا به بهبود حالت بدن کمک میکند
با افزایش انعطاف پذیری و قدرت، حالت بدن بهتر می شود. یکی دیگر از مزایای یوگا افزایش آگاهی بدن است. به این معنی که در صورت خمیده شدن و قوز کردن، شما سریع متوجه حالت بدن شده و آن را اصلاح می کنید.

یوگا تنفس را بهبود میبخشد
به دلیل تنفس عمیق در حین تمرینات یوگا، ظرفیت ریه و توانایی ورزش افزایش می یابد، اثرات آدرنالین (هورمون استرس) خنثی می شود و در نتیجه موجب  تمدد اعصاب وریلکسیشن می گردد. اما یوگا شامل تمرینات هوازی مانند دویدن و دوچرخه سواری نیست.

یوگا یعنی کاهش استرس و افزایش آرامش
حتی پس از اولین جلسه کلاس یوگا، شما قادرید کم شدن استرس را حس کنید. برخی تمرینات یوگا شامل تکنیک های مدیتیشن است که موجب تنفس عمیق، تسلط بر ذهن و توقف صدای ذهن که معمولا به دلیل استرس ایجاد می شود، می گردد.

خصوصیت ضد استرس یوگا یک پاسخ بیوشیمیایی است. کاهش کاتکول آمین ها (هورمون هایی که در پاسخ به استرس و توسط غدد آدرنال یا فوق کلیوی تولید می شوند) و کاهش سطح واسطه های عصبی از جمله دوپامین، نور اپی نفرین و اپی نفرین در نتیجه تمرینات یوگا ، موجب احساس آرامش می شود.

در برخی تحقیقات به ارتباط بین یوگا و افزایش هورمون اکسی توسین اشاره شده است. این هورمون به نام هورمون اعتماد وارتباط مشهور است وموجب افزایش آرامش و بهبود ارتباط با دیگران می شود.

یوگا، تمرکز و خلق و خو
بهبود توانایی  تمرکز و خلق وخو از مزایای یوگا به شمار می رود. افرادی که یوگا کار می کنند اغلب خوشحال به نظر می رسند و تمرکز ذهنی خوبی دارند. در تحقیقات اخیر،  اثرات یوگا بر افسردگی مورد مطالعه قرار گرفته اند. این اثرات مثبت به دلیل افزایش سطح اکسیژن مغز در نتیجه تمرینات یوگا است.

فواید یوگا برای قلب
یوگا موجب کاهش فشار خون و آرام شدن ضربان قلب می شود که برای بیماران مبتلا به پرفشاری خون، بیماری های قلبی- عروقی و سکته یک اثر درمانی به شمار می رود. در مطالعات بیوشیمیایی، از یوگا به عنوان یک عامل آنتی اکسیدان یاد شده است که موجب کاهش کلسترول و تری گلیسرید خون و همچنین تقویت سیستم ایمنی می شود.

اثرات یوگا بر بیماری ها
اثرات درمانی یوگا به خوبی مشخص شده اند. این ورزش موجب بهبود بیماری های مزمن از جمله آسم، کمر درد، التهاب مفاصل، بی خوابی و MS می شود.

سایر مزایای یوگا
برخی مطالعات نشان می دهند که یوگا اثرات مثبتی بر یادگیری و حافظه، کند شدن روند پیری، افزایش اعتماد به نفس، بهبود روابط و ارتقای سطح انرژی دارد.



امتیاز :

از فواید یوگا چه میدانید؟؟؟ نوشته شده در شنبه 02 دي 1391 ساعت 3:17
توسط : admin

موضوع : گوناگون , آموزنده ,

 

 

زرده تخم مرغ ، ماده بسیار خوشرنگ و خوشمزه ای است که بسیاری اوقات زینت بخش سفره های ماست ، آیا تا به حال به این فکر افتاده اید چرا زرده تخم مرغ این همه زرد است.
رنگ زرده تخم مرغ ، حاصل از موادی به نام گزانتوفیل هاست که از غذایی که مرغ می خورد تامین می شود د رنگ زرده هم با توجه به رنگدانه موجود در غذا ، از زرد کمرنگ تا نارنجی متغیر است.
این مواد پس از جذب از دستگاه گوارش وارد جریان خون پرنده می شود و به همان شکل در زرده تخم مرغ ذخیره می گرددد بافت چربی در بدن مرغ یکی از محلهای اصلی ذخیره رنگدانه است.
با توجه به این که مرغ در روز بیش از شب غذا می خورد ، در روز رنگدانه بیشتری به تخمدان انتقال می یابد و این موضوع باعث می شود زرده به صورت خطوط تیره و روشن باشد.

 




امتیاز :

زرده ی تخم مرغ چرا زرداست؟!!! نوشته شده در یکشنبه 26 آذر 1391 ساعت 21:43
توسط : admin

موضوع : گوناگون , عجیب , آموزنده ,

 

 



پروانه ها با پای خود مزه را احساس میکنند .
ـ شتر در هنگام تشنگی میتواند ۹۵ لیتر آب را در کمتر از ۳ دقیقه بنوشد .
ـ تعداد افرادی که سالانه از نیش زنبور میمیرند بیشتر از کسانی است که سالانه از نیش مار میمیرند.
ـ وزن اسکلت انسان بالغ ۱۳ تا ۱۵ کیلوگرم است .
ـ اولین اتوموبیل را مظفرالدین شاه قاجار وارد ایران کرد .
ـ اولین آدامس را جان کورتیس در سال ۱۲۲۷ شمسی ساخت .
ـ تنها قسمت بدن که خون ندارد قرنیة چشم است .
ـ با ۳۰ گرم طلا میتوان نخی به طول ۸۱ کیلومتر درست کرد .
ـ سومریها در قرن چهارم قبل از میلاد خط را اختراع کردند .
ـ یک دهم مردم جهان در جزیره ها زندگی می کنند .
ـ اولین تمبر جهان در سال ۱۸۴۰ در انگلستان به چاپ رسید .
ـ فیل بالغ در روز ۲۲۰ کیلوگرم غذا و۲۰۰ لیتر آب مصرف میکند .
ـ تعداد حشرات موجود در ۵/۲ کیلومترمربع زمین کشاورزی از انسانهای موجود در کل دنیا بیشتر است.
ـ هرفرد عادی درسرخود ۹۰ تا ۱۲۰ هزار رشته مو دارد.
ـ ریش انسان بالغ بر ۵ تا ۱۵ هزار و یک ابرو ۴۵۰ تا ۶۰۰ تار مو دارد.
ـ گربه وسگ هر کدام ۵ گروه خونی دارند و انسان ۴ گروه.
ـ زنبور عسل دو معده دارد: یکی برای انبار کردن عسل ویکی برای غذا.
ـ سریع ترین عضله بدن انسان زبان است.

ـ در سال ۱۹۸۰ بوتان تنها کشور جهان بود که تلفن نداشت.
ـ طول قد هر انسان سالم برابر ۸ وجب دست خود اوست.
ـ طول رگهای بدن انسان ۵۶۰ هزار کیلومتر است.
ـ در برج ایفل ۲۵۰۰۰۰۰ پیچ به کار رفته است.
ـ میزان انرزی که خورشید در یک ثانیه تولید میکند؛ برای تولید برق مورد نیاز تمام کشورهای جهان در مدت یک میلیون سال کافی است.
ـ خنده آسانتر از اخم کردن است؛ برای خندیدن انسان از ۱۷ عضله صورت وگردن استفاده می کند در حالی که برای اخم کردن از ۴۰ عضله.
ـ گربه در گوشش ۳۲ عضله دارد.
ـ خرسها موجوداتی چپ دست هستند.
ـ مورچه به هنگام مسموم شدن همیشه روی پهلوی راست می افتد.
ـ در فصل پائیز ۷۰۰ تا ۹۰۰ هزار برگ درخت بلوط میریزد.
ـ درصورتی که زنی به کوررنگی مبتلا باشد ؛ فرزندان پسر اوکوررنگ میشوند.
ـ مغز انسان بیش از سایر اعضای بدن کار میکند وبیش از۲۰% از انرژی بدن را مصرف می کند.
ـ هر یک لیتر بنزین معادل ۵/۲۳ تن گیاهان مدفون شده در قرنها پیش است.
ـ ۹۰% یخ دنیا در سرزمین های قطبی است.
ـ متوسط وزن مردان در کره زمین بیش از وزن زنان است.
ـ نیاز مردان به صحبت کردن در هر روز دوازده هزار واژه، و نیاز زنان ۲۳ هزار واژه است.
ـ اگر تکثیر باکتری تا ۲۴ ساعت ادامه یابد ، توده ۲ تنی از یک باکتری بوجود می آید.
ـ وسعت و عرض کهکشان راه شیری حدود ۷۰ هزار سال نوری است.

 

 


 



...ادامه مطلب

امتیاز :

دانستنی های علمی کوتاه و جالب نوشته شده در پنجشنبه 09 آذر 1391 ساعت 12:40
توسط : admin

موضوع : گوناگون ,

 

نمک این ماده غذایی که ما تنها از آن برای طعم دادن به غذا استفاده می‌کنیم، کابردهای مفید و سودمند

دیگری نیز دارد که در زیر به ۱۰ مورد آن اشاره خواهد شد.

1- ورم چشم‌ها

بسیاری از ما ساعت‌ها پشت کامپیو‌تر می‌نشینیم و از این سیستم استفاده می‌کنیم که موجب ورم کردن

چشم‌ها می‌شود، در این موارد تنها کافی مشتی نمک را در آب ولرم حل کنید و با آغشته کردن پنبه‌ای به

محلول و مالیدن آن اطراف چشم به فرونشاندن ورم اطراف چشم‌هایتان اقدام کنید. نمک رطوبت اطراف چشم را

گرفته و با کشیدن پوست از میزان ورم آن‌ها می‌کاهد.

2- از بین بردن لکه‌های سخت

نمک به ما در از بین بردن بسیاری از لکه‌های سخت که بر لباس‌ها می‌نشیند، کمک می‌کند که از جمله آن‌ها

باید به پاک کردن لکه‌ خون بر لباس با استفاده از محلول نمک و آب سرد و پس از آن شستن لباس با صابون و

آب گرم اشاره کرد.

همچنین با استفاده از نمک و آب داغ می‌توان لکه‌های عرق برجای مانده بر لباس‌ها را از بین برد، همانگونه که

می‌توان با ریختن لباس‌های سفید در آب نمک و جوش شیرین در حال جوش، سفیدی لباس‌ها را به آن‌ها

بازگرداند.

 


 

 



...ادامه مطلب

امتیاز :

10 استفاده باور نکردنی از نمک.....! نوشته شده در پنجشنبه 02 آذر 1391 ساعت 18:57
توسط : admin

موضوع : گوناگون ,

6 باور غلط درباره آجیل!!!

شما نیز ممکن است دچار اشتباهاتی درباره تهیه و مصرف آجیل شوید که در این جا به 6 مورد از آن‌ها پرداخته‌ایم.


1 -
 بعضی‌ها خیال می‌کنند آجیل ارزش غذایی ندارد و به قول معروف، شکم‌پرکن است!
اصلا این‌طور نیست! آجیل منبع سرشاری از پروتئین، آهن، روی، کلسیم، پتاسیم و بسیاری دیگر از مواد معدنی و ویتامین‌های آنتی‌اکسیدان است
2 -  بعضی‌ها فکر می‌کنند چربی آجیل، سلامت قلب را تهدید می‌کند .
البته آجیل چرب است، اما چربی‌اش از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین می‌آورد و خطر بیماری ‌های قلبی و عروقی را کم می‌کند. اغلب مغزهای موجود در آجیل شامل ۹۰ درصد اسیدهای چرب اشباع‌ نشده هستند.
3 - برخی می‌گویند آجیل سرطان‌زاست .
برعکس! انواع آجیل حاوی آنتی‌ اکسیدان‌هایی است که باعث کاهش خطر ابتلا به سرطان می‌شود. این آنتی‌ اکسیدان‌ها از اکسید‌ شدن و تخریب سلول‌ها و بروز بیماری‌ هایی مانند دیابت هم جلوگیری می‌کنند. البته دیابتی‌ها برای مصرف آجیل باید میزان تقریبی انرژی و کربوهیدرات آجیل مصرفی روزانه‌ خود را محاسبه کنند و آن را از کل کالری و کربوهیدرات دریافتی روزانه‌شان کم کنند.
                                  



...ادامه مطلب

امتیاز :

6 باور غلط درباره آجیل!!! نوشته شده در پنجشنبه 02 آذر 1391 ساعت 12:51
توسط : admin


کلیه حقوق این سایت ، متعلق به forum-danestani می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است .
بازدید : [Post_Hit]